FUTBOL

Teknik Direktörümüz Erol Bulut, Can Bartu Tesislerimizi gezdi

07 Ağustos 2020 Cuma 15:54

Fenerbahçemizin yeni Teknik Direktörü Erol Bulut, Futbol Takımımızın Can Bartu Tesisleri’ni gezdi. Erol Bulut’a tesislerimizde Futbol A Takımımızın İdari Menajeri Volkan Ballı eşlik etti.
 
Erol Bulut, Can Bartu Tesislerimizde önce yeni kurulan FenerLAB, fitness salonunu, masaj odalarını, toplantı salonunu gezerek bilgi aldı. Yeni teknik direktörümüz daha sonra tesislerimizde bulunan çim sahaları gezdi.
 
Teknik Direktörümüz Erol Bulut’la İdari Menajerimiz Volkan Ballı, yeni sezonla ilgili düşüncelerini Fenerbahçe Televizyonu’na anlattı.
 
Erol Bulut: Avrupa standartlarının üzerinde bir tesis
 
İlk olarak Can Bartu Tesislerimizle ilgili konuşan Erol Bulut, “Müthiş bir tesis. 2 tane mükemmel saha var. İçinde ekipmanlar mükemmel. Neyi daha geliştirebiliriz ona bakacağız. Gerçekten Avrupa standartlarının üzerinde bir tesis. Bu sezon en iyi şekilde kullanıp takımımıza faydasının olmasını umut ediyorum.” dedi.
 
Erol Bulut: İnşallah 30 sene önceki o aidiyet duygusunu sahaya getirip birlikte başarıya yürüyeceğiz
 
Ardından takımda olması gereken aidiyet duygusuyla ilgili görüşlerini belirten Erol hoca, “Ülkemizin geneline baktığımızda aidiyet duygusu biraz arka planda kaldı. Onu aşılamak gerçekten gerekiyor. 30 sene önce bunlar biraz daha farklıydı. O forma sevgisi, sahaya çıktığınız zaman taraftarın isteğini verebilme daha ön plandaydı. Aradan 25-30 sene geçti, her şeyin biraz daha maddi, parasal, ekonomik tarafına kaydığından dolayı o aidiyet duygusu da biraz gitmiş oldu. Onu bu sene geri getirmeye çalışacağız; futbolcularımızla bol bol konuşacağız, toplantılar yapacağız. İnşallah 30 sene önceki o aidiyet duygusunu sahaya getirip birlikte başarıya yürüyeceğiz.” şeklinde konuştu.
 
Volkan Ballı: Benim için çok mutluluk verici bir gün bugün
 
İdari Menajerimiz Volkan Ballı ise, “Erol hocama öncelikle hayırlı olsun diyorum. Benim çok eski dostum. Birlikte şampiyonluk yaşamıştık, 1996’lı yıllarda. Efsane takımın bir parçasıydı hocam. Gerçi benim o zaman resmi bir görevim yoktu, takıma yardımcı oluyordum. Pereira dönemi, Oğuz hocaların, Aykut hocaların, Tayfun’un, Rüştü’nün, Uche’nin, Högh’ün olduğu şampiyonluk çok anlamlıydı. Erol hoca da onun bir parçasıydı, çok da büyük bir katkısı olmuştu. Herkes hatırlayacaktır. Özellikle Trabzonspor’a karşı oynadığımız maçta Erol hocanın soldan getirip ortaladığı topu Aykut hoca atmıştı. Oğuz Çetin’in de frikik golüyle Trabzonspor’u 2-1 yenerek şampiyonluğa gitmiştik. İnşallah aynı başarıları yaşarız. Buraya beraber geldiğimizde burada hiçbir şey yoktu. Buranın temel atılışında hocayla beraberdik. Benim için çok mutluluk verici bir gün bugün. Yıllar sonra tekrar bir araya geldik, yollarımız kesişti. İnşallah burada kol kola, omuz omuza birlikte mücadele edip hocamın da dediği gibi o geçmiş yıllardaki aidiyet duygusunu yeniden yaşatırız, şimdi çok sayıda Fenerbahçe’nin eski futbolcusu da burada görev alıyor. Hep beraber, hep birlikte genç arkadaşlarımıza Fenerbahçelilik ruhunu aşılamak bizim en başta gelen görevimiz. İyi de bir takım oluştuğu takdirde, inşallah onun için de çalışmalar devam ediyor. Bütün engellemelere rağmen devam ediyor. İnşallah hep beraber başarıya ulaşırız.” dedi.

Basın Fotoğrafları