FUTBOL

Taraftarlarımızın oylarıyla belirlenen Futbol A Takımı otobüs tasarımımızın lansmanı yapıldı

22 Ekim 2020 Perşembe 15:17

Futbol A Takımımızı bu sezon taşıyacak otobüsümüzün yeni tasarımı Can Bartu Tesislerimizde düzenlenen lansmanla tanıtıldı.
 
‘Yepyeni bir hikaye’ sloganıyla taraftarlarımızın gönderdiği tasarımlar arasından ve yine taraftarlarımızın oylarıyla seçilen tasarımın sahibi Burak Uluadaoğlu da lansmanda yer aldı.
 
Programa Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mustafa Kemal Danabaş, Selahattin Baki, Teknik Direktörümüz Erol Bulut’un yanı sıra Futbol A Takımımızın karayolu ulaşım sponsoru Gürsel Turizm’in Yönetim Kurulu Başkanı Levent Birant ve Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Hürer Fethi Gündüz de katıldı.
 
Emre Belözoğlu ve İdari Menajerimiz Volkan Ballı da Futbol A Takımımızın oyuncularıyla birlikte programı yerinde takip etti.
 
KIZILHAN: TARAFTARIMIZIN YOĞUN TALEBİ DOĞRULTUSUNDA ‘SEVGİ KURŞUN GEÇİRMEZ’ MESAJINI ÖN CAMDA KONUMLANDIRDIK
 
Lansmanda ilk konuşmayı yapan Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, şu ifadeleri kullandı:
 
“Bugün, takımımızın bu sezon camiamızın desteğiyle yazacağı hikayede, oyuncularımızın yol arkadaşı olacak takım otobüsümüzün lansmanı için bir aradayız. Kulüp olarak taraftarımızla etkileşimimizi artırmak, sarı lacivert renklere gönül vermiş herkesi bu hikâyeye ortak etmek odaklı hareket ediyoruz. Kulüp profesyonellerimiz de bu felsefeyi idrak etmiş bir şekilde çalışmalarını yapıyor, projeler sunuyor. Bu projelerden biri de otobüs tasarımını taraftarlarımıza yaptırmak üzerineydi.
 
İletişim ekibimizden gelen bu fikir, yönetim kurulumuz tarafından da sahiplenildi, ulaşım sponsorumuz Gürsel de bu fikri destekledi ve böyle bir adım attık. Bu yarışmanın duyurusunu yaptığımız andan itibaren, ne kadar doğru bir adım attığımızı görmüş olduk. Kısa sürede Türkiye’nin ve dünyanın her yerinden tasarımlar yağmaya başladı.
 
3-4 gün gibi kısa sürede 300’ün üzerinde tasarım ilgili arkadaşlarımıza ulaştı. Bunların arasından finale kalan dört tanesini seçtik. Açıkça söylemeliyim ki bu kadar tasarım içerisinden dört tane seçebilmek gerçekten zor oldu. Son dört arasından da bu sene otobüsümüzün nasıl giydirileceğini yine taraftarımız belirlesin, son karar yine taraftarımızın olsun dedik ve Twitter hesabımızdan anket başlattık. Şu anda da, Büyük Fenerbahçe taraftarının tercih ettiği otobüsün yanında (önünde) duruyoruz. Pek tabii bizim de birkaç eklememiz oldu. Bizim otobüslerimizde Atatürk fotoğrafı, Türk bayrağı ve nazar boncuğu her sezon yer alır.
 
Bu sene ise bu tasarıma taraftarlarımızın önerisiyle Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün imzasını da arka cama ekledik. Bir de yine taraftarımızın yoğun talebi doğrultusunda ‘Sevgi Kurşun Geçirmez’ mesajını ön camda konumlandırdık. Bu bizim için çok özel bir mesaj oldu. Nisan 2015’te takımımıza yapılan, hala sorumlularının bulunmasını beklediğimiz o saldırıya da bir mesaj olsun diye düşündük.
 
Tasarım sahibi taraftarımız Burak Uluadaoğlu’nu bu çalışması için  tüm camiamız adına tebrik ediyorum. Bir taraftar olarak yaptığı bu özel tasarım Fenerbahçe’mizin 2020-21 otobüsünde yer alıyor. Ellerine, fikrine sağlık. Otobüsümüzün camiamıza ve takımımıza hayırlı uğurlu olmasını, şampiyonluk yolunda en güzel hikayenin bir parçası olmasını diliyorum. 1970’lerden beri kulübümüzün yanında olan Gürsel Turizm’e, Hürer Bey’e ve tüm ekiplerine de teşekkür ediyorum”.
 
GÜNDÜZ: EFSANE TEKNİK DİREKTÖR DİDİ’DEN BERİ TAKIMIMIZIN ULAŞIM SPONSORLUĞUNU YAPIYORUZ
 

Daha sonra kürsüye gelen Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Hürer Fethi Gündüz ise şöyle konuştu:

“Değerli basın mensupları, Yönetim Kurulu Başkanım Levent Birant, Gürsel Turizm çalışanları, Erol hocam, Emre bey, tüm futbolcular ve Fenerbahçe’nin Yönetim Kurulu üyeleri, hepiniz buradasınız. Çok teşekkür ediyorum. Bizim için buradasınız.

1970’li yıllardan Hasan Adnan Birant’ın devrettiği bayrakla, efsane teknik direktör Didi’den beri takımımızın ulaşım sponsorluğunu yapıyoruz. Bu bizim için çok büyük bir gurur. İnşallah bizlerin çocukları da bu gururu, bu bayrağı Hasan Adnan Birant gibi bize devreder, biz de onlara devrederiz. Yüzyıllar boyunca bu sponsorluk bize nasip olsun. Bu bizim için çok önemli. Mercedes Benz’e de çok teşekkür ediyorum. Osman bey bu konuda bize çok destek oldu.  Mercedes Benz Direktörler Kurulu üyesi ve Pazarlama Direktörü Osman bey. Otobüs grubunda. Mercedes de bu projemizde bize hep destek oluyor.

Kulübümüz bizim için 2 yıldır çok önemli pazarlama aktiviteleri yaparak, çok önemli ve güzel lansman hazırlıyor. Teşekkür ediyorum. Kulübümüzün reklam bölümündeki arkadaşlara. Hepsi çok kreatif ve inovatif fikirlerle bize çok önemli reklam alanı açmış oluyorlar. Onun için kulübüme de teşekkür ediyorum. Fenerbahçe Yönetim Kurulu’na teşekkür ediyorum. Yönetim kurulu nezdinde Başkanıma teşekkür ediyorum. Gerçekten bize sponsor olmayı onur ve gurur haline getiriyorlar. Bu sene voleybolun da sponsoruyuz.Yeni anlaştığımız üzere basketbolunda sponsoru olacağız. Bu bizim için bir gurur. Biz bayrağı Allah nasip ettiği sürece hep taşıyacağız.

Bu tasarımdan dolayı Burak’a teşekkür ediyorum. Ellerine sağlık. Gerçekten gittiği her yere sevgi taşıyan, Fenerbahçe’nin kazanma arzusunu, azmini bütün sahalarda yansıtıyor. Sade ve güzel bir tasarım. Sevgi kurşun geçirmez dedik, o da apayrı bir slogan. İnşallah başımıza bir daha böyle bir olay gelmez ama gerçekten sevgi kurşun geçirmiyor. Bunun da altını çizmiş olduk.

Son olarak Erol hocamdan bir isteğim var. Eski bir kürekçiyim. Fenerbahçe’de 8 tekte kürek çektim.   Amatördük, bu ruhla Fenerbahçe’ye hizmet verdik. Ramazan ayında 8 tekte Dereağzı’nda antrenman yapıyorduk. Hepimiz oruçtuk, teknedekiler. Bir tane muzumuz vardı o muzu paylaştım. Bu seneki başarılarımızı o muzu paylaştığım 8 tekteki arkadaşlarıma armağan etmek istiyorum. Sizden bunu rica ediyorum. Bu onuru ve gururu bize yaşatırsanız, çok teşekkür ederim”.
 
Teknik Direktörümüz Erol Bulut, son konuşmayı yapmak üzere söz aldı ve şu ifadeleri kullandı:

“İlk başta Burak kardeşime, otobüsün bu güzel tasarımı için teşekkür ediyorum. Renkler zaten çok güzel. Kendisi de giyimi ile otobüse uyum sağlamış. Bu tasarım inşallah bize bu sene hayırlı olur. Hem otobüsümüzle, futbolcularımızla, ekibimizle, yönetimimizle, medyası ile birlikte umduğumuz şampiyonluğu Fenerbahçe’ye kazandırmış oluruz. Katkılarından ve desteklerinde dolayı Gürsel Turizm’e de teşekkür ediyorum.”
 
Konuşmaların ardından Teknik Direktörümüz Erol Bulut, otobüsümüzün tasarımını yapan taraftarımız Burak Uluadaoğlu’na plaket takdim etti. Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Levent Birant da Uluadaoğlu’na çeşitli hediyeler verdi. Lansman, Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan’ın Birant ve Gündüz’e takdim ettiği formalarla sona erdi. 

Fotoğraflar: Semih Bahadır

Basın Fotoğrafları