FUTBOL

Medipol Başakşehir maçında cezalı olan bloklar ile ilgili önemli bilgilendirme

20 Ocak 2020 Pazartesi 14:35

Takımımızın, ligin 16.haftasında Beşiktaş A.Ş. ile oynadığı maç ile ilgili PFDK tarafından Kulübümüze gönderilen yazıda aşağıdaki ifadelere yer verilmiş; Takımımızın ligin 19. haftasında 25 Ocak Cumartesi günü Medipol Başakşehir maçında oynayacağı maçta cezalı olan bloklar açıklanmıştır.
 
1- FENERBAHÇE A.Ş.'nin, 22.12.2019 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş.-BEŞİKTAŞ A.Ş. Süper Lig Cemil Usta Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle FDT'nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MİGROS L,M, SPOR TOTO A, B, C, D, E, F, G, H, L, M ve MARATON ÜST H, G blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine,
 
Bu karar doğrultusunda;
 
1- Beşiktaş A.Ş. maçımızı, yukarıda geçen bloklarda izleyen taraftarlarımız, Medipol Başakşehir maçında tribüne giriş yapamayacaklardır.
 
2- Yukarıda açıklanan bloklarda kombine sahibi taraftarlarımız, kombinelerini 23 Ocak 2020 Perşembe günü saat 11.59’a dek passolig üzerinden istedikleri kişilere devredebileceklerdir.
 
3- TFF, E-bilet genelgesinin 13. ve 14. Maddeleri doğrultusunda, maça giremeyecek olan ve 23 Ocak 2020 Perşembe günü saat 11.59’a dek biletlerini devretmeyen taraftarlarımızın biletleri, kulübümüz adına aynı tarih ve saat itibarıyla diğer taraftarlarımız için satışa sunulacaktır.