FUTBOL

Jailson: Hedeflerimize odaklanmamız ve tabelanın en üstünde olmamız gerekiyor

25 Ağustos 2019 Pazar 01:05

Brezilyalı oyuncumuz Jailson, Medipol Başakşehir galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Galibiyet için takım olarak savaştıklarını belirten Jailson, oynadığı pozisyonla ilgili de konuştu. Geçen sezonu geride bırakıp bu seneye odaklanmaları gerektiğini belirten Jailson “Hedeflerimize odaklanmamız ve tabelanın en üstünde olmamız gerekiyor” dedi.
 
Karşılaşmayla ilgili konuşan Jailson, “Çok önemli galibiyetti. Maçtan önce maçın zorluğunu biliyorduk. Takımı galibiyet için savaşmasından dolayı için tebrik ediyorum. Yedek kulübesinden gelen oyuncular da çok fazla katkıda bulundu ve buradan galibiyetle ayrılıyoruz.” dedi.
 
Oynadığı pozisyonla ilgiliyse Jailson, “Hangi pozisyonda oynadığınızın hiçbir önemi yok. Mutlaka yüksek konsantrasyonla oynamanız lazım. O pozisyonda bir hata yaptık ve golü yedik ama bütün takım çok savaştı ve maçı çevirmeyi başardık.” şeklinde konuştu.
 
Geçen sezonu geride bırakılması gerektiğini belirten Jailson, “Bu seneye odaklanmamız gerekiyor. Fenerbahçe çok büyük bir takım. Hedeflerimize odaklanmamız ve tabelanın en üstünde olmamız gerekiyor.” ifadelerini kullandı.