FENERİUM

Fenerium'un Amaç, Vizyon ve Değerlerinin belirlenmesi amacıyla Çalıştay düzenleniyor

03 Mart 2022 Perşembe 20:26

Fenerium'un Amaç, Vizyon ve Değerlerinin belirlenmesi amacıyla Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı Mükemmellik Modeli (EFQM) doğrultusunda Çalıştay düzenleniyor.

Çalıştay’ın ilk gününe Fenerium'dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Esin Güral Argat, Fenerium Genel Müdürü Bahadır Baştüzel, Fenerium'un üst ve orta düzey yöneticileri ile Kulüp ve Fenerium Bayi temsilcileri katıldı.

2 gün sürecek Çalıştay’da ortaya çıkartılacak Amaç ve Vizyon Fenerium'un stratejilerinin belirlenmesine ve stratejik planının oluşturulmasına temel teşkil edecek.

Çalıştay’ı Fenerbahçe Televizyonu'na değerlendiren Fenerium Genel Müdürü Bahadır Baştüzel, “Bunun çalışmaları 3 ay önce başladı. EFQM hedefine müracaat eden Avrupa’daki ilk kulübüz. 2 gün içinde de Fenerium’un varlık sebebi yani amacını, bizi ileriye götürecek vizyonu ve olmazsa olmaz kurumsal değerlerimizi belirleyeceğiz. Bu grubun içinde ve bu çalışmada olmaktan dolayı çok büyük mutluluk duyuyorum. En az 10 yıllık süreçte bu dediğim hedefleri gerçekleştirdiğimiz takdirde bu grubun içinde olduğumuzu hatırlayacağız. Çok verimli iki gün olacak.” dedi.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları