FENERCELL

Fenerbahçelilerin GSM hattı Fenercell’e altın ödül

22 Ekim 2020 Perşembe 10:04

Kulübümüzün resmi GSM hattı Fenercell, Social Media Awards Turkey Ödül Töreni’nde SocialBrands Veri Analitiği Ödülleri Servis ve Platformlar kategorisinde, birinci olarak altın ödül kazandı.
 
Marketing Türkiye & BoomSonar iş birliği ve Deloitte uzmanlığıyla düzenlenen Türkiye’nin en kapsamlı sosyal medya yarışması Social Media Awards Turkey’de adaylar arasında yer alan Fenercell, markaların sosyal medyada gösterdikleri performansın tarafsız ve veriye dayalı değerlendirildiği SocialBrands Veri Analitiği Ödülleri Servis ve Platformlar kategorisinde, altın ödüle layık görüldü.
 
1 Mart 2019 – 1 Mart 2020 tarihleri arasında, sosyal medyada en başarılı performansı gösteren markalar bu ödüle sahip oluyor. 
 
2009 yılında başladığı faaliyetlerini 11 yılı aşkın süredir başarıyla sürdüren Fenerbahçe taraftarlarının GSM hattı Fenercell, Fenerbahçelilerin tercihlerine göre bireysel/kurumsal faturalı/faturasız hat, tarife, ses ve internet gibi tüm mobil operatör servislerini Fenerbahçe ayrıcalıkları ile sunmaktadır.
 
Fenerbahçeli Fenercell ile konuşur.