FENERCELL

Fenercell Vip Tarifeye Gel 47GB İnternet Kazan!

20 Haziran 2019 Perşembe 15:14

Fenercell Gel Kazan kampanyası ile yeni aktivasyon, numara taşıma veya faturasız tarifelerden faturalıya geçiş işlemi yapan taraftarlarımıza özel 5GB internet avantajı sunuluyor.

Numarasını taşıyarak veya yeni hat alarak Fenercell Vip Tarifeye gelen taraftarlarımız Gel Kazan kampanyasının avantajından faydalanacak!
 
İlk ay 30GB internet sunan ve yurtdışında 60 dakika aranma sunan Fenercell Vip tarifeye geçen taraftarlarımız Gel Kazan kampanyası ile toplamda 47 GB internet avantajına sahip olacak.
 
Fenercell VIP Tarife ile her yöne 1500 dakika, her yöne 1500 SMS, 12 GB cepten internet ve taraftar hatları ile sınırsız konuşmanın keyfini ayda sadece 59TL’ye çıkarın! Üstelik Gel kazan kampanyası ile birlikte toplam 47 GB’lık internet avantajından faydalanın!
 
Fenercell’in stadyumda bulunan mağazalarına veya Türk Telekom bayilerine gidebilir ya da https://bireysel.turktelekom.com.tr/ozel-programlar/taraftarlar/fenercell/sayfalar/fenercell-vip-tarife.aspx?m=0 sayfasını ziyaret ederek başvurabilirsiniz!
 
Numaranızı taşıyarak veya yeni hat alarak Gel Kazan kampanyasına katılabilir. Fenercell VIP Tarife’den hemen yararlanabilirsiniz! Size en yakın Türk Telekom bayilerinden veya Fenercell Mağazaları’ndan Fenercell’li olabilirsiniz.
 
Detaylar:
 
Gel Kazan kampanyası 31 Ağustosta sonlanacaktır.
Her müşterinin yalnız 1 kez kampanyaya katılma hakkı vardır. Kampanyasını iptal eden veya kampanyası iptal olan müşterilerimiz kampanyaya tekrar katılamazlar.
Daha fazla detay için: https://www.fenercell.com/duyurular/fenercell-vip-tarifeye-gel-47gb-internet-kazan_1383.html