SPOR OKULLARI

FENERBAHÇE SPOR OKULLARI OLİMPİYATLARI 2019 GERÇEKLEŞTİRİLDİ

26 Mayıs 2019 Pazar 18:04

Fenerbahçe Spor Okulları Olimpiyatları’nın üçüncüsü Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerimizde yapıldı. 7 branşta gerçekleştirilen “Fenerbahçe Spor Okulları Olimpiyatları 2019” organizasyonuna 2000 öğrenci katıldı. 

Türkiye genelindeki Fenerbahçe Basketbol, Voleybol Spor Okulları ile Dereağzı’nda bulunan Futbol, Basketbol, Voleybol, Jimnastik, Masa Tenisi, Atletizm ve Yüzme branşlarında eğitim gören sporcularımız organizasyonda boy gösterdi.

Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü Ekibi de stant açarak "Fenerbahçe Spor Okulları Olimpiyatları 2019" organizasyonunda yer aldı. 

Şenlik havasında geçen olimpiyatlarda Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki de yer aldı. Mini olimpiyat tadında geçen organizasyona velilerle birlikte yaklaşık 4 bin kişi katıldı.

Fenerbahçe TV’ye değerlendirme yapan Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki, “Bu, Fenerbahçe’nin üçüncü Spor Okulları Olimpiyatları. Çocuklarımız 7 ayrı branşta hem takım ruhunu hem rekabet ruhunu öğreniyorlar hem de maç yapma tecrübesi kazanıyorlar. Güzel bir gün. Çocuklarımız, Fenerbahçe ve Atatürk bayraklarının altında spor yapıyor. İnsan geleceğe umutla bakıyor.” dedi.

Fenerbahçe Spor Okulları Genel Koordinatörü Banu Dizdar ise bu organizasyonla çocuklarımız için rekabet ortamını yaratmak, maç yapmalarını sağlamak ve aileleriyle beraber eğlenceli bir gün geçirmelerini amaçladıklarını söyledi.

Gün boyu süren etkinlikte basketbol okullarımızdan seçilen sporcuların yer aldığı Fenerbahçe Spor Okulları Basketbol All Star müsabakaları, yetenek-şut yarışmaları ve voleybol spor okulu öğrencilerimizin oluşturduğu takımlar ile Mini Voleybol Şenliği organizasyonları da gerçekleştirildi.

Oyunlar ve çekilişler sonunda sporcularımıza ödülleri verildi. Veliler de çocukları gibi çeşitli oyunlarla aralarında yarıştılar.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları