SPOR OKULLARI

Türkiye Geneli Fenerbahçe Yetkili Spor Okulları Toplantısı Yapıldı 

29 Ekim 2019 Salı 18:17

Fenerbahçe Spor Okulları’na bağlı Türkiye geneli Futbol-Basketbol-Voleybol Spor Okullarının bir araya geldiği geleneksel Spor Okulları Toplantısı bugün yapıldı.

Fenerbahçe Spor Okulları Genel Koordinatörü Banu Dizdar’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutlayarak yaptığı açılış konuşmasının ardından Futbol Altyapı Direktörü Serdar Dayat, Scout Birimi Sorumlusu Serhat Pekmezci, Futbol Teknik Sorumlusu Mustafa Dülger, Futbol Antrenörü Mert Şarbalkan ve Denetleme Sorumlusu Sedat Oral  2018-2019 dönemi faaliyetleri, 2020 dönemi için alınan yeni kararlar, yeni projeler, sporcu performans takibi ve alt yapıya geçiş süreci, genel işleyiş ve denetim raporları hakkında bilgilendirmeler yaptı.

Okullarımızdan gelen soruların yanıtlandığı öneri ve taleplerinin dinlendiği toplantının soununda ödül töreni ve plaket takdimi yapıldı. 2018-2019 sezonu En İyi Futbol Okulu ve 10. Yıl Kıdem Ödülünü almaya hak kazanan Adana Futbol Okulu – Tolga Büyüksural’a plaketini Fenerbahçe Spor Okulları Genel Koordinatörü Sn. Banu Dizdar takdim etti.

Toplantının ikinci ayağında Basketbol-Voleybol okulları teknik sorumluları Metin Ağırbaşoğlu ve İsa Tekler 2019-2020 sezonu ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Kasım ayında gerçekleştirilecek Spor Okulları kampı, alt yapıya geçiş süreçleri, soru cevap ve taleplerin alındığı bölümün ardından 2018-2019 sezonunda dereceye giren okullarımızın plaket töreni gerçekleştirildi.  En Başarılı Basketbol Okulu Ödülü’nü Ataşehir Basketbol Okulu adına Ozan Özdemir, Yılın En Başarılı Voleybol Okulu ödülünü okul sorumlusu Alper Karakurumer ve 10. Yıl Kıdem Ödülünü ise yine Ataşehir Basketbol Okulu sorumlusu Ozan Özdemir aldı. 
 

Basın Fotoğrafları