KOLEJ

Kalecimiz Altay Bayındır FBTV'de Fenerbahçe Koleji öğrencileriyle beraber Cumhuriyet Özel programına katıldı

29 Ekim 2020 Perşembe 16:50

Kalecimiz Altay Bayındır, Fenerbahçe Koleji öğretmen ve öğrencileri ile birlikte Fenerbahçe Televizyonu’nda yayınlanan Cumhuriyet Özel programının konuğu oldu.

Gençlerin Cumhuriyeti konuştuğu programda moderatörlüğü Fenerbahçe Koleji Genel Müdürü Fatih Canpolat yaptı. Programda Tarih Öğretmeni Tuğba Ada Cumhuriyetin tarihsel gelişiminden bahsederken, aynı zamanda eski bir sporcu olan Fenerbahçe Koleji Ortaokul ve Lise Müdürü Halise Kıvanç da programın konukları arasında yer aldı. Programın büyük bölümünde öğrencilere söz verilirken, gençler Cumhuriyetle ilgili düşüncelerini ifade etti. 

Kalecimiz Altay Bayındır, “Cumhuriyet Bayramımız da sizlerle birlikte olmaktan dolayı gurur ve mutluluk duyuyorum. Cumhuriyet’in 97. Yılı. Kurtuluş Savaşı sonrası tüm zorluklara rağmen ilan edilen Cumhuriyetimize sahip çıkmamız gerekiyor. Bunu da yapacak gençler.  Atamızın tuttuğu takım Fenerbahçe’de oynamaktan dolayı çok gururlu ve mutluyum. Başkanımızın Ali Koç’un dediği gibi Mustafa Kemal Atatürk’ün tuttuğu takım Fenerbahçe’dir fakat önemli olan hangi takımların Atamızın izinde ve yolunda ilerlediğidir. Bu söz beni etkilemiştir. Atamızın yaptığı birçok fedakarlık ve bize sunduğu özgürlük var. Gençler olarak bize bırakılanların değerini bilerek hareket etmeliyiz. Hocamız ve öğrenci arkadaşlarla birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum." diye konuştu.

Fenerbahçe kalecisi olarak topluma örnek olabilecek bir pozisyonda olduğu yorumları üzerine Altay Bayındır, "Meslek hayatını göz önünde icra eden insanlara bu anlamda çok iş düşüyor. Benim şansım genç yaşta bu durumda bulunuyorum, Fenerbahçe kalesini koruyorum. Birçok genç yaştaki çocuğun hayallerini süsleyen durumun ortasındayım. Bunu doğru sürdürmek gerekiyor. Yaptığın en ufak bir hareket bile insanın hayatını etkiliyor. En doğru şekilde hareket etmeliyiz. Ben de saha içinde ve dışında bu bilinçte hareket ediyorum ve umarım iyi bir örnek olurum.” ifadelerini kullandı.
 

Basın Fotoğrafları