DERNEKLERİMİZ

KKTC Derneğimizden Devlet Erkanına Ziyaret

25 Haziran 2020 Perşembe 11:47

KKTC Fenerbahçeliler Derneğimiz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar, Başbakan Yardımcısı Kudret Özersay ve Maliye Bakanı Olgun Amcaoğlu’nu ziyaret etti.

6 Haziran’da yapılan Genel Kurul’da göreve gelen KKTC Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Toykan Özdamar ve Yönetim Kurulu üyeleri ziyaretlerini sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’yı ziyaret eden dernek yöneticileri, KKTC Başbakanı Ersin Tatar, Başbakan Yardımcısı Kudret Özersay ve Maliye Bakanı Olgun Amcaoğlu’nu da makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Toykan Özdamar, sosyal sorumluluk çalışmalarından da bahsetti. Derneğin sadece spor değil sosyal yönü ile de çok önemli çalışmalar yaptığını anlatan Özdamar, yeni yönetimin 6 Haziran’da yapılan Genel Kurul sonrası göreve başladığını, lokal ile ilgili sıkıntıları bulunduğunu ve bunun çözümü yönünde de destek beklediklerini belirterek, kendilerini kabul eden devlet erkanına teşekkür etti.

Dernek Başkanı Toykan Özdamar ayrıca ziyaretlerde Başbakan Ersin Tatar, Başbakan Yardımcısı Kudret Özersay ve Maliye Bakanı Olgun Amcaoğlu’na Fenerbahçe forması hediye etti.
 

Basın Fotoğrafları