DERNEKLERİMİZ

Denizli Derneğimizin üyesi Prof. Dr. Erdal Coşkun, Fenerbahçe aşkını çalışma ortamına taşıdı

15 Aralık 2020 Salı 10:26

Denizli Fenerbahçeliler Derneğimizin üyesi Pamukkale Üniversitesi Beyin Cerrahi Bölümü Kürsü Başkanı Prof. Dr. Erdal Coşkun, Fenerbahçe aşkını çalışma ortamına taşıdı.

Prof. Dr. Erdal Coşkun, kendisi ve ekibi için enfeksiyon geçirmeyen ve teri emen özel bir kumaştan ürettirdiği Fenerbahçe forması şeklinde tasarlanmış özel cerrahi kıyafetleri ekibiyle paylaşarak onların ‘çubuklu’ ruhuyla görev yapmasına imkan sağladı. Fenerbahçe aşkı sayesinde görev yaptığı sağlık kurumuna da renk katan Prof. Dr. Erdal Coşkun, steril ortamlarda koruyucu özellikler taşıyan kıyafetler giymek zorunda olan sağlık çalışanlarına da ufuk açmış oldu.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Denizli Fenerbahçeliler Derneğimizin üyesi ve Pamukkale Üniversitesi Beyin Cerrahi Bölümü Kürsü Başkanı Prof. Dr. Erdal Coşkun, “Bölümümüzde görev yapan çoğu çalışma arkadaşlarım zaten Fenerbahçeli ve olmayanlar da artık oldu. Sağlık olarak da iyi ve özel üretildi. İçi enfeksiyona karşı koruyuculu. Fenerbahçe taraftarı olduğum için çalışan herkesi böyle görmek motivasyonumu arttırıyor ve mutlu oluyorum. Güzel tepkiler de aldık.” dedi.

Bu özel davranış karşısında Denizli Fenerbahçeliler Derneğimiz, Pamukkale Üniversitesi Beyin Cerrahi Bölümü Kürsü Başkanı Prof. Dr. Erdal Coşkun’u görev yaptığı sağlık kurumunda ziyaret etti. Ziyarette Prof. Dr. Erdal Coşkun’un kulübümüze Kongre Üyelik işlemleri de gerçekleştirildi.

Basın Fotoğrafları