DERNEKLERİMİZ

2020 yılı Yurt İçi Dernekler Toplantımız online olarak yapıldı

17 Aralık 2020 Perşembe 20:17

2020 yılı Fenerbahçe Yurt İçi Dernekler Toplantısı Covid-19 salgını nedeniyle online olarak gerçekleştirildi.
 
Toplantıya Başkanımız Ali Koç, Başkan Vekilimiz Erol Bilecik, Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyelerimizden Sevil Zeynep Becan, Turhan Şahin, Mustafa Kemal Danabaş, Ömer Okan, Ozan Korman Tarman, Fethi Pekin, Selahattin Baki ve İlker Dinçay ile 30 ilden 60 derneğimizin temsilcisi katıldı.
 
Fenerbahçe marşları eşliğinde başlayan toplantıda Başkanımız Ali Koç kürsüye gelerek dernek başkanları ve yöneticilerine seslendi.
 
Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sevil Zeynep Becan, geçen yılki toplantıdan bu yana derneklerin faaliyetlerini ve kulübümüzün dernekler birimi ile ilgili çalışmalarını özetledi.
 
Daha sonra Kulübümüzün Hukuk Danışmanı Esra Tuncay, Dijital Dönüşüm Direktörü Emrah Ateş, Digital Gelir Yaratma Yöneticisi İlker Alıcı ile Gelir Yaratma ve Pazarlama Direktörü Tezcan Şaylı da birer sunum yaptı.
 
Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan yurt içi dernekler toplantısında devam eden ve hayata geçirilmesi planlanan projeler görüşüldü. Yönetim Kurulu Üyelerimizden Sevil Zeynep Becan, çok yararlı bir toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi.
 

Haberin diğer fotoğrafları

/