DERNEKLERİMİZ

Bodrum Derneğimiz Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü kutladı

23 Temmuz 2019 Salı 17:02

Bodrum Fenerbahçeliler Derneği tarafından organize edilen “19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü” etkinliğinde taraftarlarımız bir araya geldi.

Bodrum Belediyesi Trafo Kafe’de düzenlenen etkinliğe; eski başkanlarımızdan Ali Şen, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, Deniz Ticaret Odası Başkanı Orhan Dinç, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez, Fenerbahçe Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Aram Markaroğlu ile çok sayıda taraftar katıldı.

Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü geleneksel olarak kutladıklarını ifade eden Bodrum Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mert Sayın, gecenin geliriyle kulübe destek olacaklarını ifade etti.

Eski Başkanlarımızdan Ali Şen, Fenerbahçe Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Aram Markaroğlu ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın konuşmalarının ardından Başkanımız Ali Koç da sinevizyon aracılığıyla taraftarlarımıza mesajlarını iletti.

Gecenin son bölümünde meşale ve havai fişek gösterileri gerçekleşirken; gece boyunca Fenerbahçe marşları hep bir ağızdan söylendi.

Haberin diğer fotoğrafları

/