DERNEKLERİMİZ

Koblenz Derneğimiz geleneksel yıl sonu kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi

12 Aralık 2019 Perşembe 09:16

Koblenz Fenerbahçeliler Derneğimiz, her sene olduğu gibi bu sene de aralık ayının ilk pazar günü organize edilen sene sonu kahvaltısında bir araya geldi.

Organizasyona; Dernek Yönetim Kurulu ve Üyeleri, Rheinland-Pfalz/Saarland Türk Öğretmenler Derneği, MERHABA, AWO, Koblenz Göç ve Uyum Meclisi, ATM ile TG-RP ve SPD-Koblenz üyeleri katıldı.

Koblenz Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Fevzi Kaplan yaptığı açılış konuşmasında, “Derneğimizin geleneksel kahvaltı gününü 17 senedir sene sonunda kutluyoruz. Davetimize uyup bizleri yalnız bırakmayarak katılan ve katkıda bulunan hepinize çok teşekkür ederiz. Ayrıca bu güzel kahvaltıda sponsorluk veya emeği ile katkıda bulunan yönetimdeki arkadaşlarım ve özel olarak  Bahri Aras, Beyhan Güler, Nazmiye Kaplan, Rıfat Çelik, Ateş Güneşdogan, Hasan Aslan ve Selçuk Baysal ile gizli kahramanlarımız hanımlarımıza da çok teşekkür ederim” dedi.

Fevzi Kaplan sözlerini şöyle sürdürdü:

“Fenerbahçemizin önümüzdeki yıllarda da bayrağını Avrupa’da dalgalandırmak bizlere ve bizden sonra yetişen genç nesillere aittir. Bunun için Kulübümüze Temsilci veya Kongre üyesi olarak Fenerbahçemizi el ele daha uzun yıllarda yaşamasını sağlamak vazifemizdir. Atam izindeyiz, bizler de senin yolunda giden Fenerbahçeliyiz. Seneye aynı tarihte buluşmak üzere.” 
 

Basın Fotoğrafları