DERNEKLERİMİZ

Brooklyn Belediye Başkanı Eric Adams’tan Fenerbahçe USA Academy’e destek sözü

01 Kasım 2019 Cuma 11:24

Fenerbahçe USA Derneği, Amerika’daki çocuklar ve gençler için geliştirdiği Fenerbahçe USA Gençlik Akademisi ve Spor Merkezi projesi kapsamında Brooklyn Belediye Başkanı Eric Adams’ı ziyaret etti.
 
Dernek başkanı Fatih Akarsu, Asbaşkan Cemil Özyurt, Mali İşler Sorumlusu Erdem Şahin ve Yüksek Divan Kurulu Üyesi Turgay Kadıoğlu’nun da hazır bulunduğu toplantıda, aynı zamanda 2021 yılında yapılacak New York City belediye seçimlerinin adaylarından olan Brooklyn Belediye Başkanı Eric Adams’ın yanı sıra belediyenin üst düzey yetkilileri yer aldı.
 
Çocukları ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmanın ve spora teşvik etmenin planlandığı projeye Adams destek sözü verdi. Adams, belediye olarak gençleri spora özendirecek ve gelişimlerine katkı sağlayacak projelere açık olduklarını ve desteklediklerini de sözlerine ekledi.  
 
Toplantıda konuşan Fenerbahçe USA Başkanı Fatih Akarsu da, amaçlarının Amerika’da yetenekli ancak imkanları kısıtlı çocukları bulup Akademi’de eğitmek ve Türkiye’de veya Avrupa’da iyi birer sporcu olarak yaşamlarını sürdürmelerine katkı sağlamak olduğunu kaydetti. Fenerbahçe’nin faaliyet gösterdikleri farklı spor dalları ile dünyanın en büyük spor kulüplerinden biri olduğunu anlatan Akarsu, akademi için kendilerine tashih edilecek tesislerde ilk başlangıçta futbol ve basketbol programları düzenlemeyi düşündüklerini vurguladı.
 
Toplantı sonra Fenerbahçe USA yöneticileri, Eric Adams’a özel olarak hazırlattıkları forma, kaşkol ve yaka rozeti hediye etti. Eric Adams, 2021 yılında yapılacak New York City belediye başkanlığı seçimlerine de aday olduğu için formanın arkasına 2021 yazdırıldı.

Haberin diğer fotoğrafları

/