ÇOCUK VE GENÇLİK KULÜBÜ

Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü’nden Coşku Dolu 23 Nisan Şenliği

23 Nisan 2019 Salı 19:03

Çocuk ve Gençlik Kulübümüz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde eğlenceli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Oyun alanları, atölyeler, açık alan etkinlikleri, sahne şovları gibi sayısız pek çok eğlence ve sürprizlerin yer aldığı şenliğe 10 bine yakın çocuk ve aile katılım gösterdi.

Coşkulu anlara sahne olan etkinlikte, çocuklar birçok eğlenceli oyunla bugünü doyasıya kutladılar ve unutulmaz bir 23 Nisan geçirdiler.

Şenliğe; Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Vefa Küçük, Başkanımız Ali Koç, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mustafa Tankut Turnaoğlu, Turhan Şahin, Simla Türker Bayazıt, Burak Çağlan Kızılhan ve Esra Nazlı Ercan’ın yanı sıra ünlü isimler, FBÇGK ve üye ilişkileri ekibi de katıldı. 

Etkinlikte günün anlam ve önemine ilişkin açıklamalarda bulunan Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Vefa Küçük, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması için buradayız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, o günkü meclis üyeleri ile silah arkadaşlarına sevgilerimizi, saygılarımızı ve rahmetlerimizi sunuyoruz. Kulübümüz, Başkanımız Ali Koç ve yönetimimiz çok güzel bir düzenleme yaptı. 23 Nisan’ın anlamını ve önemini çocuklarımıza, gençlerimize burada yaşatmak istedik.” dedi.

Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt, "Atamızdan armağan en güzel bayram 23 Nisan. O kadar anlamlı bir gün ki hem milletimizin kendi kendini yönetmeye başlaması olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş yıl dönümü hem de tüm dünya çocuklarına Ata’mızın armağanı olan çocuk bayramı. Burada çok güzel bir atmosfer var. Kulübümüzün evsahipliğinde hep birlikteyiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 99.yıl dönümünü kutluyor; Atamızı saygı, rahmet ve özlemle anıyoruz. Sonsuz Atatürk sevgisi ve Fenerbahçe aşkıyla dolu nice 23 Nisan’lara!" dedi.

Yönetim Kurulu Üyemiz Esra Nazlı Ercan ise “Çok heyecanlıyım. Fenerbahçemizin çatısı altında bu güzel etkinlik için Tolga Ertür ile beraber uzun süredir hazırlanıyoruz. Sponsorlarımızın desteğiyle, Başkanımızın da dediği gibi kulübe hiçbir maliyet getirmeden böyle bir güne hazırlanmak çok keyif vericiydi.
Bütün çocuklar çok eğleniyorlar. Bunu görmek bize mutluluk veriyor. Sarı lacivert renklerle hep beraber nice böyle kutlamaları yapabilmeyi diliyorum.”
ifadelerini kullandı.

Etkinliğe katılan tüm çocuklara çeşitli hediyeler ve başkanımızın mektubu verildi.

Başkanımız çocuklar için yazdığı mektupta;

“Kalbi Sarı Lacivert atan küçük Fenerbahçeli,

Bugün çocukların en güzel en özel günü, bugün 23 Nisan!

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün, bütün dünya çocuklarına hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

23 Nisan yalnız çocuklar için değil bütün milletimiz için çok önemli bir gün. Ulusumuzun, Ata’mızın önderliğinde oluşturduğu ilk meclisimizde kendi kararlarını vermeye başladığı “ulusal egemenlik” günü…

Bizler Fenerbahçeli büyükleriniz olarak, geleceğimizin mimarları olan siz değerli çocuklarımıza, güzel bir tarih bırakmak üzere çalışmaya devam ediyoruz.

Gözlerinizdeki masumiyeti hiç kaybetmeden, Ata’mızın izinde yürümeye devam ederek, Fenerbahçemizin çatısı altında doya doya eğlendiğiniz nice güzel 23 Nisan’lara!”
dedi.

Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü’nün organize ettiği bu güzel güne destek olan Fenerbahçe Efsanesi Stadyum ve Müze Turu, Ülker, Troy, Bayer, Danone, Metro, Opet, Tüpraş, Yapı Kredi, Oral B & Braun, Algida, Teknosa, CarrefourSA, Paşabahçe, Avis, Aygaz, Beko, Sırma, Fenercell, Fenerbahçe Spor Okulları, Fenerbahçe Koleji ve Fenerbahçe Üniversitesi’ne ve bugüne özel indirim yapan Fenerium’a teşekkür ederiz.

Fotoğraflar: Atilla Sertbakan

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları