ÇOCUK VE GENÇLİK KULÜBÜ

Çocuk ve Gençlik Kulübümüzün Spora Merhaba Projesi devam ediyor

30 Kasım 2019 Cumartesi 19:15

Çocuk ve Gençlik Kulübümüz, Spora Merhaba Projesi’ne Fenerbahçe Öznur Kablo - Samsun Canik Belediyespor maçıyla devam etti.

Türkiye’nin birçok yerindeki tıp fakültelerinde aktif olarak ziyaret yapan, kronik hastalıkları olan çocuklarla kaliteli vakit geçiren ve dileklerinin gerçekleşmesine aracı olmaya çalışan tıp öğrencilerinin yer aldığı Leyladan Sonra Oluşumu, Spora Merhaba Projesi kapsamında Çocuk ve Gençlik Kulübümüze talepte bulundu. FBÇGK ekibi de Leyladan Sonra Oluşumu aracılığıyla kronik hastalıklarla mücadele eden 22 çocuk ve genci kadın basketbol maçımıza davet etti.

FBGÇK Başkanı Ece Beyter ve Yürütme Kurulu üyeleri ile FBÇGK ekibi misafirlerimizi karşıladı ve ardından salonda eşlik ederek birlikte maçı takip etti.

Yönetim Kurulu Üyemiz E. Nazlı Ercan, devre arasında misafirlerimizin yanına gelerek, her biriyle yakından ilgilendi ve günün hatırasına toplu fotoğraf çektirdi.  

Karşılaşmanın ardından misafirlerimiz, parkeye inerek basketbolcularımızla bir araya geldiler. Sporcularımızı yakından görmenin mutluluğunu yaşayan çocuk ve gençlerin heyecanı görülmeye değerdi.

İstanbul’un çeşitli yerlerinden sporla tanışmamış çocukları voleybol ve kadın basketbol maçlarına getiren Çocuk ve Gençlik Kulübümüz; bu branşlarla tanıştırıp spor bilinci kazandırmayı ve “Spora Merhaba” denmesini hedeflediği bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor.

Okullar tarafından FBÇGK ekibine yapılacak başvurularla belirlenecek çocuklar; kadın basketbol, kadın ve erkek voleybol müsabakalarını izleme imkânı kazanarak “Spora Merhaba” diyecek.

Spora Merhaba Projesi’ne başvurmak için cocukgenclik@fenerbahce.org adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Fotoğraflar: Atilla Sertbakan

Basın Fotoğrafları