ÇOCUK VE GENÇLİK KULÜBÜ

Çocuk ve Gençlik Kulübümüz, Halı Saha Turnuvası gerçekleştirdi

25 Kasım 2019 Pazartesi 12:28

Çocuk ve Gençlik Kulübümüz, 13-18 yaş aralığındaki gençlerimizin Fenerbahçe çatısı altında keyifli vakit geçirmelerini ve sporla buluşmalarını amaçlayarak 23-24 Kasım tarihlerinde Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri ev sahipliğinde bir halı saha turnuvası düzenledi.
 
23 Kasım Cumartesi günü 13-15 ve 16-18 yaş gruplarından dörder takım, kendi yaş grupları arasında şampiyonluk yolunda ilk maçlarını yaptılar. İlk günün kazanan takımları, ertesi gün madalya için mücadelelerini sürdürdüler.

24 Kasım Pazar günü final müsabakalarının ardından kendi yaş gruplarının şampiyonları için bir madalya takdim töreni gerçekleşti. Törende; Yönetim Kurulu üyemiz E. Nazlı Ercan, FBÇGK Başkanı Ece Beyter ve Yürütme Kurulu üyeleri ile FBÇGK ekibi yer aldı. Ayrıca final maçları süresince Fenerbahçe Altyapı Scout ekibi de genç yetenekleri yakından takip etti.
 
Madalya takdiminin ardından şampiyon takımların toplu fotoğraf çekimleriyle turnuva sona erdi.
 
Sizler de Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübümüz hakkında bilgi almak ve katılımcı başvurusunda bulunmak için 444 1907 numaralı telefonumuzu arayabilir veya cocukgenclik@fenerbahce.org adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Basın Fotoğrafları