BASKETBOL

Basketbolcularımız şampiyonluğu değerlendirdi

07 Mart 2020 Cumartesi 17:18

Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımımızın, İzmit Belediyespor’u mağlup ederek 13. kez Türkiye Kupası’nı kazanmasının ardından oyuncularımız, şampiyonluğa ilişkin duygularını Fenerbahçe Televizyonu ile paylaştı.

Olcay Çakır Turgut: Bütün sakatlıklara rağmen takım olmayı bildik
 
“Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Burada bizi üç maç boyunca yalnız bırakmadılar. İnanılmaz destek verdiler. Televizyon başından bizi destekleyenlere de teşekkür ediyoruz. Sakatlıklarımız vardı. Aslında zorlu bir dönemden geçiyorduk. Alina sakattı, bir süredir oynamıyordu. Benim elimde sakatlığım vardı. Nikki’nin ağrısı vardı. Ama bunlara rağmen takım olmayı bildik.”
 
Kiah Stokes: Birlikte mücadele ederek kupayı kazandık
 
“Çok mutluyum. Bugün takım olarak iyi bir mücadele verdik. Birlikte mücadele ederek kazandık. Kupayı kazandığımız için gerçekten çok mutluyum.”
 
Esra Ural Topuz: Bu kupayı bütün kadınlara armağan ediyorum
 
“Gerçekten çok mutluyum. Bizim için sezon ortasında, tam da Final-Four Play-offuna gitmeden önce bu kupayı kazanmak çok önemliydi. Türkiye Kupası ve lig boyunca çalıştığımız her şeyi sahaya koyduk. Bizim işimiz böyle. Seviniyoruz ve bitiyor. Önümüzde çok önemli maçlarımız var. Final Four’a kalmak bizim için çok önemli. Aynı savunmayla şampiyon olma yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Hücum maç kazandırır, savunma şampiyonluk getirir. Bunu bir kere daha kanıtladığımız için ve kupayı müzeye götürdüğümüz için çok mutluyuz. Yarın da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Bu kupayı da bütün kadınlarımıza armağan ediyorum.”
 
Sevgi Uzun: Tüm hedeflerimizi gerçekleştirerek sezonu 4 kupayla tamamlamak istiyoruz
 
“Gerçekten çok keyifli. Sezon başında kendimize hedefler koyduk. Şu an iki tanesini gerçekleştirdik. Umarım ligdeki ve Euroleague’deki hedeflerimizi gerçekleştirip 4 kupayla sezonu kapatırız. Burada kadınların gücünü temsil ediyoruz. Yarın da Kadınlar Günü. Bu kupayı tüm kadınlara armağan ediyorum. En büyük motivasyonumuz da buydu. Kupayı aldığımız ve 2’de 2 yaptığımız için de çok mutluyuz.
 
Tuğçe Canıtez: Bu kupayı sonuna kadar hak ettik

Bizi burada ve ekranları başında destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Böyle bir ödül alıp, bu güzel takımda oynama ve kupalar kazanmak çok güzel. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bu kupayı bütün kadınlara armağan ediyorum. Çok güzel takımımız var. Yeni gelen oyuncu ve sakatlıklar olmasına rağmen herkes elinden geleni yaptı. Sonuna kadar bu kupayı hak ettik.
 
Chelsea Gray: Mutlu ve gururluyum
 
“Gerçekten çok mutluyum ve gururluyum. Bu kupayı kazanmak için tüm arkadaşlarım ve Koç her şeyin en iyisini yaptı.”
 
Cecilia Zandalasini: Şimdi EuroLeague’i düşüneceğiz
 
“Arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Şimdi artık EuroLeague’i düşüneceğiz.”