BASKETBOL

Victor Lapena ile Tuğçe Canıtez’den açıklamalar

19 Ocak 2020 Pazar 17:39

Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımımız, ligde Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol’u 90-83 yendi. Maçın ardından Başantrenörümüz Victor Lapena ile kaptanımız Tuğçe Canıtez FB TV’ye konuştu. Karşılaşmayı değerlendiren ikili, çarşamba günü Dinamo Kursk ile Ataşehir’de oynayacağımız maça da taraftarlarımızı çağırdı. 

Başantrenörümüz Victor Lapena: Benim içim sadece kazanmak yetmiyor
Oyundan memnun olmadığını ifade eden Başantrenörümüz Victor Lapena, “Türkiye liginde ve Avrupa’da farklı iki oyun sergiliyoruz. Bunu analiz etmeliyiz. Tüm rakiplere saygı duyuyoruz. Bu her zaman geçerli. Bugün kazandık herkes mutlu ama ben mutlu değilim. Benim içim sadece kazanmak yetmiyor. Eve gidince neleri yanlış yaptık, onlara çalışacağım. Çarşamba günü bugün oynadığımız gibi oynarsak işimiz çok zor. Kursk, Euroleague’in en başarılı takımlarından. Bütçesi belki iki üç katımız. Bu ara çok iyi değiller. Fenerbahçe gibi oynamak zorundayız. Fenerbahçe gibi oynadığımız takdirler taraftarımızla maçı kazanacağımıza inanıyorum. “dedi.

Tuğçe Canıtez: Taraftarlarımızı çarşamba günü oynayacağımız Dinamo Kursk maçına bekliyoruz
Kaptan ise, “Rakibimizin 2-3 tane çok iyi yabancıları var. Çok iyi oynadılar,  savunmada zorlandık. Çalıştığımız taktikleri uygulayamadık ama takım oyunuyla geri geldik. Güzel maç oldu. Elazığ maçında şansızlık yaşamıştık bir daha böyle bir durumla karşılaşmak istemiyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Güzel galibiyetlerle devam edeceğiz.  Euroleague’de 1.sıradayız.  Bu sıralama Final Four için çok önemli. İlk sıradaki yerimizi korumalıyız. Çarşamba günü evimizde Kursk ile oynayacağımız karşılaşma zorlu olacak.  Taraftarlarımızı bekliyoruz. İnşallah bizim için güzel maç olacak” ifadelerini kullandı.

Basın Fotoğrafları