BASKETBOL

“Taraftarlarımızla bir bütün halinde mücadele edersek bu maçı da kazanacak güçteyiz”

21 Ocak 2020 Salı 18:44

Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımımızın yarın akşam 19.30'da Dynamo Kursk ile oynayacağı maç öncesi, Başantrenörümüz Victor Lapena ile oyuncumuz Sevgi Uzun resmi sitemize açıklamalarda bulundu.
 
Tüm taraftarlarımızı maça beklediklerini belirten Başantrenörümüz Victor Lapena, “Yarın sezonun en önemli maçlarından birine çıkıyoruz. Dynamo Kursk’u konuk edeceğiz. Kursk, çok iyi oyunculardan kurulu bir takım. Taraftarlarımızla bir bütün halinde mücadele edersek bu maçı da kazanacak güçteyiz. Yarın tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.
 
Taraftarların desteğiyle bambaşka bir takım olacaklarını vurgulayan Sevgi Uzun, “Rusya’da oynadığımız ilk maçımızda sahadan farklı galibiyetle ayrılmıştık. Evimizde oynayacağımız ikinci maça da aynı şekilde hazırlanıp grubumuzu lider olarak tamamlamak için büyük bir avantaj sağlamak istiyoruz. Taraftarlarımız bu salonu doldurup bize destek olduklarında bambaşka bir takım oluyoruz. Onlar bizim için çok önemli. Umarım Kursk maçında da yanımızda olurlar.” dedi.