BASKETBOL

Şampiyonluk yemeğinde bir araya geldiler

16 Mayıs 2019 Perşembe 12:45

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 2018-2019 sezonunu Türkiye Kupası ve lig şampiyonluğuyla tamamlayan Kadın Basketbol Takımımız, Başkanımız Ali Koç ve yöneticilerimizin verdiği şampiyonluk yemeğinde bir araya geldi.

İstinye Park’taki Zuma restoranda gerçekleştirilen ve Kadın Basketbol Takımımızın oyuncuları ile teknik kadrosunun katıldığı yemekte Başkanımız Ali Koç’un yanı sıra; Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mustafa Kemal Danabaş, Burak Çağlan Kızılhan ve Metin Sipahioğlu da yer aldı.

Ligdeki 14. şampiyonluğunu elde ederek Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde ‘en çok şampiyon olan takım’ unvanını kazanan Potanın Kraliçelerini bir araya getiren yemek, renkli görüntülere sahne oldu.

Başkanımız Ali Koç ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mustafa Kemal Danabaş, Burak Çağlan Kızılhan ve Metin Sipahioğlu, Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Başkanımız Ali Koç: Sezonu iki kupayla bitirmek çok anlamlı

Başkanımız Ali Koç, “İyi bir sezon oldu. Sadece iki kupa değil, altyapı takımımız da 1.Lige çıktı. Basketbol Şubemizin kadın tarafı emeklerini karşılığını aldı ve hakkını da verdiklerini söyleyebilirim. İnşallah aynı başarıyı erkek basketbol takımımızla da yaşarız. Teşekkür yemeğinde bir aradayız. Fenerbahçe, yıllardır kadın basketbola ciddi yatırımlar yapıyor. Ektiği tohumların karşılığını da aldı. İnşallah daha fazlasını önümüzdeki yıllarda alır. Hem erkek voleybolda hem de kadın basketbolda aldığımız kupalarla beraber masa tenisi ve kürek gibi diğer önemli branşlarımızda da şampiyonluklar aldık. Fenerbahçe’nin futbol dışındaki branşlara yaptığı yatırım, bir spor kulübü olduğunu gösteriyor. Tek talihsiz sezon futbol tarafındaydı. İnşallah seneye onun da adresleyeceğiz. Seneye bu zamanlarda daha güzel şeyleri konuşuruz; basketboldaki, voleyboldaki başarıların devamını konuşmuş oluruz. Ben, burada hem Semih Bey’e, kendisi şu an erkek basketbol takımımızla Vitoria’da hem de kadın basketbol şubemizden sorumlu yöneticimiz Metin Bey’e teşekkür etmek istiyorum. Çok çabaladılar, çok uğraştılar. Zaman zaman umutsuzluğa kapıldığımız dönemler oldu ama tünelin sonundaki ışık söz konusu kadın basketbolsa çok parlaktı ve sonunda da iki kupayla bitirdik. Çok mutluyuz.” dedi.

Yönetim Kurulu Üyemiz Metin Sipahioğlu: Zor zamanlarda sahaya karakter koymayı bildik

Başkanımız Ali Koç’un ardından söz alan Yönetim Kurulu Üyemiz Metin Sipahioğlu, “Burada en büyük teşekkürü hak eden sayın başkanımız. Gerçekten maddi ve manevi şubemize çok büyük destek verdi. Kulübümüzün, ülkemizin, özellikle de kadın basketbolunun bu zor zamanlarında ne zaman kapısını çalsak her zaman için desteklerini verdi. Her zaman yanımızda olduğunu hissettirdi. O yüzden Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bununla birlikte Başkan Vekilimiz Semih Özsoy’a da çok teşekkür etmek istiyorum. Kendisi, hem erkek basketbolda hem de kadın basketbolda çok tecrübeli bir isim. Ben sadece şubenin yardımcılığını yaptım. Semih Bey, takımımıza çok ince dokunuşlarla, doğru zamanlarda doğru yönlendirmeyle ve tecrübeleriyle liderlik etti. Güzel bir sonuç aldık. Burada tabii en önemli teşekkürü hak eden de oyuncularımız ve teknik ekibimiz. Çok zorlu ve engebeli yollardan geçtik. Kötü gittiğimiz anlar oldu, kendi içimizde gerilim yaşadığımız zamanlar da oldu.  Neticesiyle hep zor zamanlarda sahaya karakter koymayı bildiler. Galatasaray deplasmanında da, Çukurova serisindeki deplasmanda da yani en zor anlarda karakter koyup seriyi döndürmeyi bildiler. Bu başarı onların alın teriyle gelmiş bir başarıdır, hepsine teşekkür ediyoruz. Bu şampiyonluk taraftarımıza armağan olsun.” ifadelerini kullandı.

Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Kemal Danabaş: Bu şampiyonlukta emeği geçen herkesi tebrik ediyorum

Şampiyonluğu değerlendiren Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Kemal Danabaş da, “Kadın Basketbol Takımımızı elimizden geldiğince yalnız bırakmadık. Güzel bir gün oldu. Başta Başkanımız Ali Koç’a, Başkan Vekilimiz Semih Özsoy’a ve Kadın Basketbol Şubesinden Sorumlu yönetici arkadaşımız Metin Sipahioğlu’na emekleri için çok teşekkür ederim. Ayrıca teknik ve idari kadro ile tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum. Kadın Basketbol Takımımızın 14.şampiyonluğu oldu ve böylece ezeli rakibimizi de geçmiş bulunuyoruz. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.” şeklinde bir değerlendirmede bulundu.

Yönetim Kurulu Üyemiz Burak Çağlan Kızılhan: Alıştığımız şampiyonluklar devam edecek

Son olarak söz alan Yönetim Kurulu Üyemiz Burak Çağlan Kızılhan ise, “Çok mutluyuz. Takımımızı yalnız bırakmamak için her şeyi yaptık. Rakiplerimizi birer birer eledik. Ben başta Başkanımız Ali Koç’u, Başkan Vekilimiz Semih Özsoy’u ve Yönetim Kurulu Üyemiz Metin Sipahioğlu’nu tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonraki dönemlerde de alıştığımız şampiyonluklar devam eder.” şeklinde konuştu.

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları