BASKETBOL

Victor Lapena ile Elizabeth Williams ve Olcay Çakır Turgut, Famila Schio galibiyetini değerlendirdi

27 Kasım 2019 Çarşamba 21:35

Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımımızın Başantrenörü Victor Lapena ile oyuncularımız Elizabeth Williams ve Olcay Çakır Turgut, 58-43 galibiyetimizle tamamlanan Famila Schio karşılaşmasının ardından Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.
 
Victor Lapena: Oyuncularımızla taraftarlarımız bir araya gelince yenilmez oluyoruz

Başantrenörümüz Victor Lapena, “Bugün bizim için savunma oldukça önemliydi. Müdafaada iyi iş çıkardık ve maçı bu şekilde kazandık. Hücumda biraz problemler yaşadık ama müdaafamızla maçı kazanmayı bildik. Oyuncularımı ve taraftarlarımızı tebrik ediyorum. İnanılmaz bir ortam vardı. Oyuncularımızla taraftarlarımız bir araya gelince böyle bir sonuç çıkıyor ortaya. Yenilmez oluyoruz.” diye konuştu.
 
Elizabeth Williams: Savunmaya sezon boyunca önem veriyoruz

Famila Schio karşısında 11 sayıyla oynayan Elizabeth Williams, “Zaten savunmaya sezon boyunca çok önem veren bir takımız. Bu tip takımlara karşı da iyi müdafaa yapınca maçı kazanıyorsunuz. Bugün de iyi savunma yaptık.” dedi.
 
Olcay Çakır Turgut: Biz çok iyi bir takımız

Rakip potaya 9 sayı bırakan Olcay Çakır Turgut ise, “Bugün 43 sayı yedik. Bu çok önemli. Biz tabii ki hata yapıyoruz ama önemli olan bir takım olmak. Biz çok iyi bir takımız. Kat edecek daha çok yolumuz var. Çok iyi bir arkadaşlığımız var. Hepimizin enerjisi çok yüksek. Birimiz geçilse diğer hemen yardıma koşuyor. Biri top kaybı yapsa diğeri hemen savunmaya dönüyor. Bunlar çok önemli. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bizim için çok önemli bir maçtı ve taraftarlarımıza bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Koçumuzun isteği sert savunma yapmak. Biz de bunu yapıyoruz. Gerektiğinde fazla faul alıyoruz ama sert savunma karşı tarafa top kayıpları getiriyor. Tabii ki hatalarımız oldu ama galip gelmeyi bildik.” şeklinde konuştu.