BASKETBOL

Yönetim Kurulu Üyemiz Metin Sipahioğlu: Bu yürüyüşümüz hep beraber sürecek

09 Ekim 2019 Çarşamba 20:43

Fenerbahçe Öznur Kablo’nun bu yıl 27’ncisi düzenlenen Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında Gelecek Koleji Çukurova Basketbol’u 86-62 mağlup ederek kupaya uzanmasının ardından Yönetim Kurulu Üyemiz Metin Sipahioğlu, Fenerbahçe Televizyonu aracılığıyla duygularını paylaştı.

Tüm kulvarlarda bugünkü gibi kupalara ulaşmak istediklerini ifade eden Kadın Basketbol Takımımızdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Metin Sipahioğlu, “Cumhurbaşkanlığı Kupası, önemli ve anlamlı bir kupa. Sezona bu kupayla başladığımız için mutluyuz. Fenerbahçe Öznur Kablo olarak bu sene hedeflerimiz büyük. Bu farklı galibiyet de bize iyi geldi. İyi bir sonuç aldık ama bu galibiyet bizi yanıltmamalı. Ayaklarımızı yere basarak hedeflerimize birer birer yürümemiz lazım. Geliştirmemiz gereken çok tarafımız var. Yeni hocamız, yeni ekibimiz ve yeni oyuncularımızla yazın iyi bir kamp dönemi geçirdik. Adım adım hedeflerimize doğru yürüyeceğiz. Uzun soluklu bir yolumuz var. İnşallah tüm kulvarlarda bugünkü gibi kupalara uzanırız. Umarız Fenerbahçe Öznur Kablo bu sene kupalara ambargo koyar. Taraftarlarımıza ve camiamıza armağan olsun.” dedi.

Kadın Basketbol Takımımızın isim sponsoru Öznur Kablo’nun Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Balarısı’nın da Kayseri’ye gelerek ekibimizi desteklemesini değerlendiren Sipahioğlu, şu şekilde konuştu:

“Bugün Semih Bey de gelecekti ama cezasından dolayı gelemedi. İbrahim Balarısı ile birlikte geldik. Fenerbahçe Öznur Kablo’yu onunla beraber temsil ettik. Ayağı da uğurlu geldi. İnşallah bu sene Fenerbahçe Öznur Kablo İbrahim Balarısı’nın da desteğiyle, sponsorluğuyla çok daha rahat sonuçlara ve kupalara imza atacak. Bu yürüyüşümüz hep beraber sürecek.”