BASKETBOL

Victor Lapena ile Tuğçe Canıtez, Arka Gdynia galibiyetini değerlendirdi

30 Ekim 2019 Çarşamba 21:27

Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımımızın Başantrenörü Victor Lapena ile Kaptan Tuğçe Canıtez, 68-48 galibiyetimizle tamamlanan Arka Gdynia karşılaşmasının ardından Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Victor Lapena: Oyuncularım, oyun planını çok iyi anlayarak maçı kazandılar

Victor Lapena, “Oyuncularıma teşekkür etmek istiyorum. Oyun planını çok iyi anladılar ve maçı kazandılar. Savunmada da etkililerdi. Eksiklerimiz vardı. Kiah Stokes yoktu. Ondan önceki maçlarda da sakatlarımız vardı. Onlardan da tam performans alamadık. Hücumda Alina ve Cecilia iyi performans sergiledi. Oyuncularım iyi savunma yaptılar. Rakibimizi 48 sayıda tuttuk. Bu da Euroleague için iyi bir durum.” şeklinde konuştu.

Tuğçe Canıtez: Evimizde farkla kazanmak bizim için önemliydi

Kaptan Tuğçe Canıtez ise, “Euroleague’de her maç çok zor. Ev sahibi olmamızın da avantajı vardı. Çok iyi başlayamadık ama sonrasında onları iyi savunmayla 48 sayıda tutabildik. Hücumda hala sıkıntılarımız var ama Cecilia dört pozisyonunda oynadığında çok iyi üçlükler buldu. Farkı açmayı başardık. Savunma da yapınca tekrar geri gelemediler. Euroleague’de her maç çok öenmli. Evimizde farkla kazanmak bizim için önemliydi. İnşallah böyle devam eder.” dedi.