BASKETBOL

Yardımcı Antrenörümüz Serhan Aydanarığ, Türk Telekom galibiyetini değerlendirdi

07 Mart 2021 Pazar 22:04

Türk Telekom galibiyeti sonrası açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Yardımcı Antrenörü Serhan Aydanarığ, maçla ilgili, “Dokuzuncu günde 4. maç. Yorgunluk vardı ama derin kadroyla oynamanın avantajını kullandık. Çok etkili oynadılar. İyi takım olduğumuzu, hep beraber olduğumuzu bu maçta da gösterdik. Çok önemli bir adım oldu. Şimdi en kritik döneme giriyoruz play-off öncesi. İki kulvarda da yolumuza devam edeceğiz ve istediğimiz yerde bitireceğiz.” dedi.
 
Takımın hücum performansını değerlendiren Aydanarığ, “Takım çok iyi mücadele edip savunma kaynaklı buluyoruz. İyi paylaşıyoruz. Soyunma odasında, içeride, dışarıda çok ciddi bir arkadaşlık var. Ben bunların da etkili olduğunu düşünüyorum. Sahada da iyi zaman geçiriyoruz, uzun çalışıyoruz. Onların birlikteliği, iyi bir kimyanın olması da etkiliyor. Topu iyi paylaşıyorlar. Hepsi birbirine sayı attırmak için çaba sarf ediyor. Bunlar iyi oyunu beraberinde getiriyor.” diye konuştu.
 
Takımın skoreri Kenan Sipahi’yle ilgiliyse Serhan Aydanarığ, “Kenan diğer oyuncular gibi gerçekten çok iyi çalışıyor. Sahada çok zaman harcıyor. Karşılığını aldığını düşünüyorum. Birçok oyuncu öyle. İnşallah hepsi için de böyle sonuçlar alabiliriz.” şeklinde konuştu.