BASKETBOL

Sarı Mirasımızın parçası olmuş Nikola Kalinic ile Derrick Williams’ı ağırladık

27 Kasım 2020 Cuma 22:39

Sarı Mirasımızın parçası olmuş ilk konuklarımız, Valencia Basket maçında bizimle oldu.

Fenerbahçe Beko ile Valencia Basket arasında oynanan EuroLeague maçı öncesi; formamızı 5 sezon boyunca başarıyla giyen, Avrupa şampiyonu kadromuzun en değerli isimlerinden biri olan Nikola Kalinic ile formamızı geçen sezon terleten Derrick Williams’ı Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda ağırladık.

Kulübümüzün Fenerium’un katkılarıyla hazırladığı özel tasarım ürünler Sarı Mirasımızın parçası olmuş Nikola Kalinic ile Derrick Williams’a maç öncesi hediye edildi.
 
Fenerbahçe Beko'dan Sarı Mirasına özel karşılama
 
Fenerbahçe Beko, geçmiş sezonlarda çubuklu formamızı terletmiş değerli sporcularımıza ve tarihimize adlarını yazdırmış kıymetli antrenörlerimize, takımımız ve salonumuzla özdeşleşecek özel bir karşılama geleneğini hayata geçirdi.
 
Bu sezondan itibaren sloganını “Yellow Legacy” olarak belirleyen ve Sarı Mirasımıza katkı yapan isimleri ölümsüzleştirmeyi hedefleyen Erkek Basketbol Takımımız, Valencia maçıyla birlikte Fenerbahçe Basketboluna hizmet etmiş isimlerimizi salonumuzdaki özel etkinliklerle karşılamaya başladı.
 
Bugünden itibaren Ülker Spor ve Etkinlik Salonu, ev sahipliği yapacağı karşılaşmalarda, birbirinden değerli isimleri ağırlayacak ve kendilerine kulübümüzün Fenerium’un katkılarıyla hazırladığı özel tasarım ürünler hediye edilecek.
 
Aynı zamanda sporcularımızın ve antrenörlerimizin imzaladığı bu ürünler, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda yaratılacak “Wall of Fame” bölümünde sergilenecek ve bu sayede Fenerbahçe Basketbol tarihinde imzası olan isimlerimizin katkılarının ölümsüzleştirilmesi hedeflenecektir.
 
Ayrıca bu etkinliklere ait özel görüntüler, Sarı Mirasımızın parçası olmuş isimlerden taraftarımıza özel mesajlar Fenerbahçemizin iletişim kanallarından taraftarlarımızla buluşturulacaktır.
 
Avrupa’nın en değerli basketbol markalarından biri haline gelen Fenerbahçe Beko’nun yarattığı geleneği bu ve farklı etkinliklerle güçlendirmeyi hedefliyor, bu vesileyle Sarı Mirasımıza katkıda bulunan tüm sporcularımıza, antrenörlerimize ve idarecilerimize bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Basın Fotoğrafları