BASKETBOL

Alex Perez: Ritim yakalamak ve takımı tanımak için ilk idmanı iple çekiyorum

22 Kasım 2020 Pazar 18:56

Erkek Basketbol Takımımızın, Bahçeşehir Koleji ile oynadığı karşılaşmayı tribünden takip eden yeni transferimiz Alex Perez, Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Karşılaşma ile ilgili görüşlerini paylaşan Alex Perez, “Takımın performansıyla gerçek anlamda gurur duydum. Çünkü zorlu bir süreçten geçiyorlar; iki deplasman maçı, seyahat yorgunluğu vs. gibi birçok etken var. Çok iyi mücadele ettiler ve bir önceki takımıma karşı oldu, değişikti. Tebrik ediyorum, güzel bir maç oldu.” dedi.

Fenerbahçe Beko forması giyecek olmaktan dolayı kendisini çok şanslı hissettiğini de ifade eden Perez, “İlk idmanı iple çekiyorum hem ritim yakalamak hem de takımdaki herkesi tanımak için. Heyecanla Valencia maçını bekliyorum. Çok şanslıyım ve bu şansı elde edebildiğim için şükrediyorum.” diye konuştu.

Sözlerini taraftarlarımızdan gelen destek mesajlarına değinerek noktalayan başarılı basketbolcu, “Desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Benim için çok güzel sözler söylediler. Ben de onlar için elimden gelen her şeyi yaparak en iyi şekilde oynayıp takıma destek olmak istiyorum.” şeklinde bir ifade kullandı. 

Basın Fotoğrafları