BASKETBOL

Başantrenörümüz Zeljko Obradovic ve Kostas Sloukas’ın maç önü görüşleri

29 Ocak 2020 Çarşamba 22:14

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines EuroLeague 22. hafta maçında yarın saat 21.30’da Alba Berlin’e konuk oluyor. Başantrenörümüz Zeljko Obradovic ve oyuncularımızdan Kostas Sloukas, karşılaşma öncesinde resmi sitemize açıklamalarda bulundu.

Son dönemde oynadığımız basketbolu parkeye yansıtabilmek için 40 dakika boyunca konsantre olmamız gerektiğine vurgu yapan Başantrenörümüz Zeljko Obradovic, “EuroLeague’deki tüm takımlardan tamamen farklı basketbol oynayan bir ekiple karşılaşacağız. Çok yüksek tempoda oynuyorlar ve geçiş hücumlarını çok iyi kullanıyorlar. Tüm pozisyonlardaki oyuncuları üç sayı çizgisinin gerisinden isabet kaydedebiliyor ve aynı zamanda tüm oyuncular hücum ribaunduna katkı veriyor. Alba Berlin gerçekten çok iyi bir takım ve harika basketbol oynuyorlar. Onlara karşı çok zor geçen bir maça çıkmış ve İstanbul’da uzatmada kazanmıştık. Eğer son dönemde oynadığımız basketbolu parkeye yansıtabilmek istiyorsak, 40 dakika boyunca konsantre olmalı ve kazananın 40 dakikanın sonunda belirlendiğini unutmamamız gerekiyor.” dedi.

Kostas Sloukas ise, “Bizim için bir önemli karşılaşma daha. Bu saatten sonra bizim için her mücadelenin çok değerli olduğunun bilincindeyiz. Alba Berlin, Zalgiris deplasmanında kötü bir sonuç aldı. Bu da onların daha hazır ve konsantre olacağı anlamına geliyor. Konsantre olmalı ve kazanabilmek için iyi bir performans ortaya koymalıyız.” şeklinde konuştu.