BASKETBOL

Başantrenörümüz Zeljko Obradovic ve Joffrey Lauvergne’in maç önü görüşleri

23 Ocak 2020 Perşembe 19:01

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague 21. hafta maçında yarın saat 20.45’te AX Armani Exchange Milan’ı konuk ediyor. Başantrenörümüz Zeljko Obradovic ve oyuncularımızdan Joffrey Lauvergne, karşılaşma öncesinde resmi sitemize açıklamalarda bulundu.
 
Kazanmak için çok iyi bir performans ortaya koymaları gerektiğini vurgulayan Zeljko Obradovic, “Rakibimiz, sezon içerisinde kadrosunda belirli değişiklikler yaptı. Milano’da oynadığımız maça kıyasla biraz farklı bir basketbol oynuyorlar ve o mücadelede bizi rahat bir şekilde mağlup etmişlerdi. İnanıyorum ki bu maçta kazanmak için çok iyi bir performans ortaya koymalıyız.” dedi.
 
Kazanmak için sonuna kadar mücadele edeceklerini belirten Joffrey Lauvergne, “İyi oyunculara sahip, güçlü bir rakiple oynayacağız. Çok iyi bir koçları var. Bizi İtalya’da 13 sayıyla mağlup etmişlerdi. Onlarla sezonun başında oynamıştık ama bizim için zor bir karşılaşma olmuştu. O döneme göre çok daha iyi basketbol oynuyoruz. Elbette kazanmak, özellikle de evimizde hata yapmamak istiyoruz. Milano iki galibiyet önümüzde, bu da onlara karşı kazanmayı çok istememizin bir başka nedeni. Puan durumunda iyi bir yere tırmanmalıyız. Çok zorlu bir karşılaşma olacak. Evimizde oynayacağız ve kazanmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz.” ifadelerini kullandı.