BASKETBOL

Zeljko Obradovic ve Kostas Sloukas’ın maç önü görüşleri

11 Aralık 2019 Çarşamba 16:40

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague 13. hafta maçında Anadolu Efes’i konuk ediyor. Başantrenörümüz Zeljko Obradovic ve oyuncularımızdan Kostas Sloukas, Anadolu Efes maçı öncesi resmi sitemize açıklamalarda bulundu.

Anadolu Efes ile oynadıkları her maçın kendileri için çok özel olduğunu vurgulayan Başantrenörümüz Zeljko Obradovic, “EuroLeague’de lider durumda olan ve çok iyi basketbol oynayan bir takımla karşılaşacağız. Bunu da düşünerek çok iyi motive olmalı ve taraftarlarımızın önünde çok iyi bir performans ortaya koymalıyız. Anadolu Efes’e karşı oynadığımız tüm maçların bizim için özel olduğunu biliyoruz. Sahip olduğumuz gücün yüzde 100’ünü parkeye yansıtmalıyız. Elbette taraftarlarımızın her zaman olduğu gibi bizim yanımızda olacaklarını biliyoruz. Sezon sonuna dek kalan her maçın bizim için çok önemli olduğunun farkına varmalıyız.” ifadelerini kullandı. 

Parkede çok büyük bir mücadelenin yaşanacağını belirten Kostas Sloukas ise, “Bu bir derbi mücadelesi olacak. Bunu biliyoruz. Aynı zamanda taraftarlarımız için de çok önemli bir mücadele olacağının farkındayız. Rakibimiz EuroLeague’de ilk sırada bulunuyor ve bu da bizim için ayrı bir motivasyon demek. Perşembe akşamı parkede çok büyük bir mücadele yaşanacak. Oldukça iyi bir rakibe karşı hazır olmamız gerektiğini biliyoruz.” şeklinde konuştu.