KULÜP

Milli Atletimiz Batuhan Buğra Eruygun Avrupa Spor Haftası’nda

17 Haziran 2019 Pazartesi 14:11

Avrupa Spor Haftası kapsamında, 18-19 Haziran 2019 tarihlerinde Belçika’nın başkenti Brüksel’de Avrupa Parlamento Binasında gerçekleşecek Avrupa Spor Haftası Elçiler Toplantısına (European Week of Sports Ambassadors Meeting) Türkiye’yi temsilen Milli Atletimiz ve Gururumuz Batuhan Buğra Eruygun, Spor Bakanlığı ve Herkes için Spor Federasyonu adına Ozan Karakuş ve Yusuf Ziya Üzüm katılacak.
 
Avrupa Komisyonu, Avrupa Spor boyutunu daha da geliştirmek için üye ülke vatandaşları arasında spor ve fiziksel aktiviteye katılımı teşvik etme girişimi olan Avrupa Spor Haftası (European Week of Sports) projesini başlaşmıştır. 2019 yılında 5. kez gerçekleştirilecek olan bu projeye geçtiğimiz yıllara bakıldığında Avrupa genelinde 40 ülkeden 13 milyondan fazla kişi katılmıştır.
 
#AktifOl (#Beactive) Teması Tüm Avrupa’da

Aktif Ol (Beactive) temalı toplantıda 40 farklı ülkeden en üst düzey isimlerin ve sporcuların katılacağı toplantıda tüm avrupa genelinde daha sağlıklı ve spor dolu bir haftanın gerçekleşmesi için Avrupa Eğitim, Gençlik, Spor ve Kültür Komiseri Sn. Tibor Navracsics’ de açılış konuşmacı yapacağı toplantıda bu haftaya ilişkin bilgiler ve sürdürülecek olası projeler konuşulacaktır.