KULÜP

Türk Sporu İçin Sonsuz Heyecanla… Tokyo 2020 Olimpiyatları’na Geri Sayım Başladı

08 Ekim 2019 Salı 11:00

Ülkeler arası barışın sağlanabilmesi adına dünya üzerinde dil, din, ırk ayrımı gözetmeksizin, sporun evrensel gücü ile her dört yılda bir düzenlenen Olimpiyat Oyunları’na geri sayım başladı. Milyonları buluşturan uluslararası spor şöleni için 300 günden az süre kaldı.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, olimpiyatlara en fazla sporcu gönderen spor kulübü olma geleneğimizden hareketle, 24 Temmuz-9 Ağustos 2020 tarihleri arasında Japonya'nın başkenti Tokyo’da düzenlenecek Olimpiyatlarda ülkemiz adına yarışacak milli sporcular yetiştirip, destek olmaktan ve onları ülkemizin bayrağını temsil ederken görmekten gurur duyuyoruz.

Güzel ülkemizi Tokyo’da gururla temsil edecek olan değerli sporcularımızın; başarıları, duruşları ve Türk bayrağını dalgalandırmasıyla tüm Türk gençlerine rol model olacaklarını biliyor; gelişiminde lokomotif görevi gördüğümüz Türk sporunun başarılarını tüm dünyaya gösterebileceğimize yürekten inanıyoruz.

Asırlık çınar Fenerbahçemizin gölgesinde hazırlıklarını sürdüren ve Türkiyemiz için gösterecekleri performanslarıyla olimpiyatları bir fener gibi aydınlatacaklarına inandığımız Fenerbahçe Doğuş Yelken, Fenerbahçe Atletizm, Yüzme, Boks, Kürek, Masa Tenisi sporcularımıza ve ülkemizin şanlı bayrağını temsil edecek diğer tüm sporculara Tokyo’da başarılar diliyoruz!

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak şimdiden hepinizle gurur duyuyoruz!

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
 
Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’nda ülkemizi temsil edecek Fenerbahçeli sporcularımız:

Atletizm: Ramil Guliyev, Eda Tuğsuz, Özkan Baltacı

Boks: 53 kg Batuhan Çiftçi

Yelken: Alican Kaynar, Ateş - Deniz Çınar

Masa Tenisi: Ahmed Saleh,

Yüzme: Emre Sakçı

A Milli Kadın Voleybol Takımımız: Eda Erdem Dündar, Naz Aydemir Akyol, Fatma Yıldırım 
 
Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları için kota mücadelesi devam eden Fenerbahçeli sporcularımız: Aras Kaya, Kayhan Özer, Aşkın Sadi Aşkın, İlyas Çakmakçı, Tuğçe Şahutoğlu, Özlem Becerek, Osmancan Özdeveci, Büşra Nur Koku, Hakan Doğan, Serhat Güler, Mehmet Nadir Ünal, Buse Naz Çakıroğlu, Satı Burcu, Esra Yıldız, Şennur Demir, Onat Kazaklı, Besim Tolga Şahinoğlu, Selahattin Gürsoy, Enes Kuşku, Mert Kaan Kartal, Fatih Ünsal, Bayram Sönmez, Nadezhda Bogdanova, Sibel Altınkaya, Selen Özbilen, Yalım Acımış, Metin Aydın, Ümitcan Güreş, Demirkan Demir, Çağla Dönertaş, Maria Köroğlu, Alp Rona Rodopman